PTT 2018/1 alımlarında kesin sınav sonuçlarının açıklanma süreci merakla bekleniyordu. Yapılan duyuruda personel alım sürecinin en önemli aşamalarından biri olan sınav sonuçlarının açıklandığı bilgisi verilmiş ve adaylara itirazda bulunabilecekleri tarihler de aktarılmıştı. Binlerce kişi tarafından merakla beklenen ilanın, sözlü sınav süreci içerisine girmiş bulunuyoruz. Yapılacak olan sözlü sınav için adaylar tarafından ptt sözlü sınavlar ne zaman, ptt 5 bin personel alımı sözlü sınav tarihleri, ptt sözlü sınav gibi çok sayıda soru etiketiyle mesaj almış bulunmaktayız. Adaylar tarafından merak edilen ve heyecanlı bir bekleyişe de neden olan sözlü sınav süreci hakkında tüm detayları aktarmaya çalışacağız.

PTT personel alımında sözlü sınavlar ne zaman?

PTT, kesin sınav sonuçlarını açıkladığı duyurusunda; sözlü sınavların uygulanışına ve itiraz başvurularına yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Açıklamalarda adaylara itiraz başvurusu için tanınan süre, başvuru ücreti ve diğer detaylar hakkında bilgilendirmeler yapılmıştı. Öyle ki sözlü sınavlar için de bir bildiride bulunan kurum; sözlü sınavların uygulama tarihini ilerleyen günlerde açıklayacağını aktarmıştı. Ek olarak yapılan duyuruda Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı kadrolarında görev almak isteyip hak kazanan kişilere yönelik psikometrik inceleme yapılacağı aktarıldı.

Sözlü sınavlara ilişkin açıklamadan ilk siz haberdar olun.

Çok yakında kamuoyuna duyurulması beklenen PTT personel alımı sözlü sınav süreci için ilk siz haberdar olmak isterseniz iOS ve Android uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ