PTT personel alımları çok sayıda kişi tarafından merakla bekleniyordu. Gündemin önemli ilanlarından birisi olan PTT memur personel alımlarında, gişe ve büro yetkilisi, posta dağıtıcısı gibi pozisyonlara alımlar gerçekleştiriliyordu. İlgili ilana yönelik olarak sürekli duyuruları gerçekleştirmiş, süreçleri ve bilgilendirmeleri sizlere aktarmıştık.

Konuya yönelik yapılan duyuruda " 2018/1 personel alımı Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı yazılı sınav sonucunda asil olarak yerleşenler ile diğer pozisyonlarda sözlü sınava girmeye hak kazananların il bazlı en yüksek ve en düşük puanları açıklanmıştır. " ifadelerine yer verildi.

En düşük ve en yüksek puanları inceleyelim

Ankara Bilgisayar Teknisyeni kadrosuna : 70 puan - 74 puan

Aydın Elektrik - Elektronik Müh.  kadrosuna 73 puan

Diyarbakır Bilg. Teknisyeni kadrosuna 74 - 77 puan

Gümüşhane Elektr- Elektronik kadrosuna 70 - 75 puan

İstanbul Bilg. Tek. kadrosuna 73- 75 puan üzerinden alımlar gerçekleştirildi. Sınav sonuçları dahilinde adaylar sözlü sınava katılmaya hak kazandılar. Listenin tamamını görmek ve il bazında raporlarıda incelemek için aşağıda yer alan bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

Memur alımlarından haberdar olun

PTT ve diğer kamu kurumlarına yapılacak tüm memur alımlarından, sınav sonuçlarından ve önemli gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi, Facebook grubumuza katılmayı unutmayınız.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

Faceook grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ