Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT)'nin 2017 yılı içerisinde toplam 2 bin 500 personel alımı yapacağını belirterek ilk alımların İstanbul için yapılacağını belirtmişti. Bu açıklamanın artından PTT konu hakkında duyuru yaptı.

Yapılan duyuru ile lisans ve önlisans mezunları için gişe görevlisi, büro görevlisi ve dağıtıcı kadroları ayrıldı. Toplamda 500 sözleşmeli memur personeli alımı yapılmakta olup başvuru yapacak olan adayların 18 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların bu süre zarfı içerisinde müracaat etmezse bu alımlar için bir daha başvuru yapamaz.

Kimler Başvuru Yapabilir

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT), İstanbul ili için 500 sözleşmeli memur personel alımı yapıyor. Başvuru yapacak olan adayların lisans ya da önlisans mezunu olması gerekmektedir.

Gişe görevlisi, Büro görevlisi - Lisans Mezunu
Dağıtıcı - Önlisans

Yukarıda alım yapılacak 3 kadro için adayların hangi diplomaya sahip olması gerektiği belirtilmiştir. Yine KPSS şartı aranmakta olup

Lisans düzeyi - 70 ve üzeri KPSS puanı
Önlisans düzeyi - 60 ve üzeri KPSS puanı

Yukarıda hangi mezunlar için KPSS'den azami kaç puan almış olması gerektiği belirtilmiştir. Başvurular 18 Şubat 2017 tarihinde bitecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT)'nin İnsan Kaynakları bölümü aracılığı ile başvuru yapabilir.
Editör: TE Bilisim