Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan personel alımları devam ederken, birçok kişi tarafından merakla beklenen Polis Özel Harekat (PÖH) alımı da merakla bekleniyor. Yayımlanması beklenen PÖH alımında adayların bazı istekleri bulunduğu gibi, başvuru yapamamış bir noktada takılı kalmış ya da yaş şartları nedeniyle, fiziki yeterlilik sınavları ya da renk körlüğü koşulu nedeniyle başvuramamış fazla sayıda kişi bulunuyor. Bu konu hakkında adayların ve aday olmak isteyenlerin taleplerini gündeme getirmeye çalışmış onların isteklerini yorumlar kısmından ve mail üzerinden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda ulaştırmaya çalışmıştık. Yayımladığımız tüm haberlerde adaylardan ve aday olmak isteyen kişilerden gelen bildirimlere yer vermeye çalışıyoruz, bu süreç boyunca da aldığımız geri bildirimleri her zaman olduğu gibi yayımlamaya devam edeceğiz.

Bakan Soylu açıklamıştı, PÖH alımı yapılacak

Gün içerisinde Resmi Gazete' de Diyanet İşleri Başkanlığına çok sayıda kadronun ihdas edildiği yönündeki kararının yayımlanmasının ardından, binlerce kişinin kafasında soru işaretleri meydana geldi. Merakla beklenen personel alım sürecine girilip girilmediği konusunda binlerce aday tarafından geri bildirimlerde bulunuldu. Yakın zaman içerisinde PÖH alımına çıkılmasının beklendiği yönünde paylaşımlar sosyal medya platformlarında yer edinerek, adaylar arasında geniş yer tuttu.

Yaş şartları ve koşullar

Yayımlanması muhtemel gözüyle bakılan ve yakın zaman içerisinde kamuoyuna aktarılacağı düşünülen PÖH alımı hakkında adaylar, PÖH başvuru şartları konusunda iyileştirme bekliyorlar. Yaş şartının 35 e çekilmesini ve buradaki adayların önünün açılması gerektiğini ifade eden yaş şartı nedeniyle başvuramayan adayların yanı sıra, lise mezunu adaylara yönelik alımların yapılmasını bekleyenlerde mevcut durumda. Yayımlanması planlanan alımlara ilişkin ziyaretçilerimiz ve mail üzerinden bize ulaşan adaylar, aşağıdaki bildirimlerde bulundular:

PÖH alımlarında yaş şartları ve diğer koşullar değiştirilmeli mi?

Binlerce kişi tarafından yaptığımız haberler okunuyor, geri bildirimler sağlanıyor. PÖH alımına başvuru yapan aday kadar neredeyse başvuru yapamayan ancak başvuru yapmak isteğiyle ilanlara göz gezdiren kişiler de bulunuyor. Bu kişiler yaş şartları, renk körlüğü ya da diğer detaylar yüzünden başvuru yapamayan, başvuru süreçlerini kaçırmış kişiler olabiliyor. Bu konuda sizlerin sesini duyurabilmemiz amacıyla haberimize geri dönüşlerinizi beklemekteyiz. Yorumlar alanından bizlere konuya yönelik düşüncelerinizi aktarabilir, ilgili şartlardaki düşüncelerinizi aktarabilir, gündeme taşınmasını sağlayabilirsiniz. Tarafımızdan yapılan tüm haberlerden anında bildirim almak ve yayımlanan ilanlar hakkındaki bilgilendirmelere dahil olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim