Çok sayıda uçuş hattı, binlerce kişilik personel kadrosu ve başarılı faaliyetleriyle hizmet vermekte olan önemli havayolu şirketlerinden Pegasus Airlines, bünyesine yeni personelleri katmaya hazırlanıyor. Yayımladığı yeni ilan duyurularıyla, hem özel bir kariyer sitesi üzerinden hem de resmi web adresi üzerinden personel alımları gerçekleştiriyor. Bu ilanlarda uçuş personellerinin yanı sıra, idari ve teknik personel kadrolarına yönelik ilanlar da yayımlanıyor.

PEGASUS TECRÜBELİ TECRÜBESİZ ÇOK SAYIDA PERSONEL VE ADAY PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Pegasus tarafından yayımlanan ilanlarda; tecrübeli ve tecrübesiz olmak üzere çok sayıda uçuş personeli alımları gerçekleştirilmektedir. Ayrıca ikinci pilot adaylarına yönelik tecrübeli ve tecrübesiz pilot alımları da yapılmaktadır. İlanlar arasında ilgi gören kabin memuru pozisyonuna da ilan şartlarını taşıyan adaylar arasından tecrübeli veya tecrübesiz adayların başvuru yapabileceği çok sayıda kabin memuru alım ilanı da yayımlanmış durumdadır. Bu ilanlara başvurabilmek için aşağıda yer alan bilgilendirmeler doğrultusunda hareket edebilir, başvurularınızı yapabilirsiniz.

PEGASUS İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK VE DİĞER DETAYLAR

Önemli havayolu şirketlerinden olan ve binlerce personeli istihdam eden, hala yeni personel alım ilanları yayımlayan Pegasus; ilanlara başvurularını özel bir kariyer sitesi aracılığıyla almaktadır. Aşağıdaki bağlantıları takip ederek, şirketin resmi web adresinden duyurulan tüm ilanlara ulaşabilirsiniz. Başvuru yapmak için işaret edilen bağlantıyı ziyaret ediniz ve yönlendirmeleri takip ediniz. Burada üye girişi yaptıktan sonra, bilgilerinizin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. İlan süreçleri, havayolu şirketi tarafından yönetilmektedir.

İlan bağlantısı> https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer