Ülkemizin en bilinen ve sürekli gündemde yer alan kamu kurumlarından bir tanesi olan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi açık pozisyonları için yıl içerisinde aralıklarla memur ve personel alımı yapacak. Buna göre ÖSYM yeni duyurusu ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ilanı yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi bilişim pozisyonlarında istihdam etmek üzere personel alımı yapacaktır. Buna göre toplam 14 kişilik memur ve personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

ÖSYM kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 14 kişilik memur alımı yapacak. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

NET YAZILIM MÜHENDİSİ - 3 Personel
JAVA YAZILIM MÜHENDİSİ - 4 Personel
AĞ ve SİSTEM UZMANI - 2 Personel
VERİ TABANI YÖNETİCİSİ - 2 Personel
İŞ ZEKASI UZMANI - 3 Personel

Yukarıda ÖSYM'nin hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik memur ve personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Peki adaylar ÖSYM'nin memur ilanına nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi yukarıdaki pozisyonlar için toplam 14 kişilik memur alımı yapacak. Başvurularını yapmak isteyen adaylar ÖSYM Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA adresine şahsen ya da kargo yolu ile 6 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını yapması gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim