KPSS lise sonuçları açıklandı. Milyonlarca aday tarafından büyük ilgi ve yoğun katılım gösterilen KPSS lise sınavının sonuçlarının da açıklanmasıyla beraber, birçok aday tarafından gözler merkezi alımlara ve lise mezunu memur alımlarına çevrilmiş durumda. Yayımlanan sonuçların ardından adaylar almış oldukları puanlarla hangi kadrolara başvurabileceklerini, lise mezunu memur alımı yapan kurumları, lise mezunu puanalrıyla alım yapan kadroların maaşlarını ve görevlerini merak ediyorlar. Konuya yönelik olarak gündeme taşıdığımız bir haberimiz bulunuyor. Bu haberimizde KPSS lise sonuçlarıyla başvuru yapılabilecek kadroları aktarmıştık. Lise KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek kadrolara göz atmak için buraya TIKLAYINIZ.
Yayımlanan bu kadrolar arasında KPSS puanı düşük olan adayların başvuruda bulunabilecekleri düşük puanlı memur alımlarına göz atmak için de buraya TIKLAYINIZ.
Yayımlanmış ya da yayımlanmak üzere olan lise mezunu KPSS puanı bulunan adayların başvuru yapabilecekleri memurluk ilanlarına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Merkezi alımlar ve açıktan memur alımları bekleniyor

Diyanet İşleri Başkanlığına ihdas edilen kadrolardan sonra lise mezunu adaylar için müjdeli haberler gelmişti. Çok sayıda lise mezunu adayın başvuru yapabileceği kadro ihdas edilmiş, bu kadrolar da yaptığımız haberler dahilinde yine sizlere ulaştırılmıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan lise mezunu kadrolara ulaşmak için buraya TIKLAYINIZ.

Yayımlanan kadroların yanı sıra adaylar, hangi kurumlara memur personel alım sürecinin gündemde olduğunu, merkezi alımlara ek olarak açıktan atamalarla yakın zamanda personel alımı yapabilecek kurumları da merak etmektedirler. Yakın zaman içerisinde kamuya 55 bin civarında bir memur personel alımı yapılacaktır. Bu personel alımlarında lise mezunu adaylar da KPSS puanlarıyla başvuru yapabileceklerdir. Yapılması planlanan 55 bin memur alımına ulaşmak için buraya TIKLAYINIZ.

Tüm memur alım haberleri, kamuya yapılacak alımlar ve daha fazlasına ilk siz erişmek isterseniz ücretsiz olarak mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS: Tıklayınız

Android: Tıklayınız