Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı olan Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı ( SUEN ) bünyesine personel alımı yapacak. Buna göre Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı istihdam etmek üzere 657 sayılı devlet memurları kanuna göre, KPSS sınavına göre ve YDS sınavına göre yapacağı değerlendirme sonucunda Uzman kadrosuna sözleşmeli olarak 2 Yerli Personel alımı yapacak. Alımlar sadece İstanbul ili için geçerlidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı ( SUEN ) bünyesine alım yapacağı pozisyon için adaylara Giriş sınavı yapacak olup, adayların başvuru şartlarını taşımaları doğrultusunda başvuruları geçerli sayılacak ve yapılacak değerlendirme sonucunda Giriş sınavı katılacaklardır.

Buna göre adaylardan, 658 sayılı Kanunun hükmünde kararnamenin 10. maddesinde belittilen SUEN e istihdam edilecek Uzman yönetmeliğinin 6. maddesinin 1 2 3 fıkrasında belirtilen genel ve özel şartları taşımak, İlk defa atanacak adaylar için ÖSYM tarafndan yapılan son iki yıl için geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türümnden en az 70 puan almış olmak, Yabancı Dİl Sınavından ( YDS )'den 75 ve üzeri puan almış olmak ve Çevre Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 02 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilrler. Buna göre başvurular en geç 05 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayroca başvurular mesai saatleri içerisinde Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı İdari ve Mali İşler Koordinatörlğpğ Küçükçamlıca Mahallesi Libadiye cad. No:54 Üsküdar/İSTANBUL adresine şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim