Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta ve ilgili ilanları kamuoyuna duyurarak kendi bünyelerinde görev yapmak üzere memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

Devlet Personel Başkanlığının duyurular bölümü aracılığı ile Oluközü Belediye Başkanlığının hazırlamış olduğu ilan kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Oluközü Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı yapacak. Peki alımlar nasıl yapılacak, adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Oluközü Belediye Başkanlığı iki zabıta memuru alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların en az ön lisans mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak, 2016 ön lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den 60 ile üzeri puan almış olmak, Erkekler için 167 cm ve kadınlar için 160 cm boya sahip olmak, boya göre + - 10 kilograma sahip olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, görevine engel sağlık sorunu olmamak şartlarına adayların sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir ve başvuru tarihleri nedir?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Yukarıda zabıta memuru alımlarına ilişkin tüm detaylar verilmiştir. Peki başvuru detayları nedir? Buna göre adayların 12 Nisan ve 13 Nisan 2018 tarihleri mesai saatleri içerisinde Yozgat Akmağdeni Oluközü Belediyesine gerçekleştirmesi gerekmektedir. Resmi ilan aşağıdadır.

DİĞER MEMUR ALIM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim