Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için belediye çalışanı alımı yaptığı gibi yine zabıta kadrosu içinde atama gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde Oluközü Belediye Başkanlığı  tarafından yayımlanan ilan ile zabıta memuru alımı yapacağı öğrenilmişti.

Buna göre Oluközü Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10 zabıta memuru alımı yapacak. Peki ilgili zabıta memuru alımı ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir, başvuru şartları nedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Oluközü Belediye Başkanlığı iki zabıta memuru alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların en az ön lisans mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak, 2016 ön lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den 60 ile üzeri puan almış olmak, Erkekler için 167 cm ve kadınlar için 160 cm boya sahip olmak, boya göre + - 10 kilograma sahip olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, görevine engel sağlık sorunu olmamak şartlarına adayların sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir ve başvuru tarihleri nedir?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Yukarıda zabıta memuru alımlarına ilişkin tüm detaylar verilmiştir. Peki başvuru detayları nedir? Buna göre adayların 12 Nisan ve 13 Nisan 2018 tarihleri mesai saatleri içerisinde Yozgat Akmağdeni Oluközü Belediyesine gerçekleştirmesi gerekmektedir. Resmi ilan aşağıdadır.

RESMİ İLAN BURADA

DİĞER MEMUR ALIM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim