Emniyet Genel Müdürlüğüne kadrolu personel alınacak.

EMG aşçı ve teknisyen kadrolarındaki alımlarda KPSS puan sıralamasına göre genel ve özel başvuru şartlarına sahip adaylar arasından 15 farklı ilde istihdam edilecek.

15 İLDE AŞÇI ALIMI;

İçişleri Bakanlığına EGM 2018/5. dönem aşçı alım ilanına göre KPSS-P94 puan sıralamasına göre esas alınacak. 5 katı kadar aday sözlü yada mülakat sınavına alınacak. Sözlü sınavda mesleki bilgiler, muhakeme gücü, bir konuyu anlayıp kavrayıp özetleme, ifade etme yeteneği, genel yetenek ve genel kültür soruları, davranış ve tepkilerin mesleğe uygunluğu, öz güven bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklık yönlerinden değerlendirmeler yapılacak. Toplamda 18 aşçı alımı yapılacak. Adayların eğitim düzeyinde Yiyecek, İçecek Hizmetleri Alanı ve Dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı Beslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri, alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Turizm/Otelcilik ve Turizm mezunu olmak gerekmektedir.

Hangi ilde kaç kişi alınacak? Artvin 2, Bitlis 2, Kars 1, Kırıkkale 1, Kırklareli 1, Kütahya 1, Muş 1, Özel Harekat Dai.Bşk., (Ankara), 1, Sinop 1, Sosyal Hiz.Dai.Bşk., (Ankara), 2, Şırnak 2, Tokat 1, Van 1 olmak üzere 18 kişilik alım yapılacak. Detaylar için tıklayın.

EGM HİZMETLİ ALIMI

EGM Hizmetli alım ilanında ise 2018/6. dönem başvurular başladı. Yardımcısı hizmetler sonucunda 54 kişilik hizmetli kadrosundaki alımlarda KPSS P94 puanından en az 79 ve üzeri puan almak gerekli olacak. Adayların herhangi bir orta öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekecek. Başvurular 04/02/2019 – 08/02/2019 tarihleri arasında alınacak. İlan detayları için tıklayın

MSB 165 MEMUR ALIMI;

Milli Savunma Bakanlığına sivil memur alımı ilanı açıklandı. Memur. Teknisyen, Teknisyen, Hademe, Hizmetli, Berber, Uzman, Psikolog, Sosyal Medya Uzmanı, Coğrafyacı, İş Güvenliği Uzmanı, Psikolog, Mühendis, Hesap Sorumlusu, Aşçı, Gemi Adamı Öğretmeni, Mal Sorumlusu, VHKİ, Hukuk Uzmanı kadrolarındaki alımlarda yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmak kamu haklarından mahrum olmamak, askerlik ile ilişiği bulunmaması, 657 sayılı devlet memurları kanunu 48. maddedeki genel şartları taşımak başvuru şartları aranacak. İlana başvurular 28 Aralık tarihinden beridir devam ediyor. Son başvuru tarihi ise 15 Şubat tarihi olarak açıklandı. İlan detayları için tıklayın.

Diğer gelişmelerden ve personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim