MSB bünyesine çok sayıda uzman erbaş alımının yapıldığını daha önce yaptığımız haberlerde sizlere ulaştırmıştık. Jandarma ve Komutanlıklara yönelik olarak yapılan alımları da yine bu haberlerimiz dahilinde sizlere ulaştırmıştık. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan tüm ilanlara erişmek ve başvuru sürecini kolaylaştırmak adına tüm ilanları tek bir haberde toplamayı uygun gördük. Yayımlanan ilanlar hakkında bilgilendirmelere ve başvuru süreçlerine dair detaylara haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 1457 askeri personel alımı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına yapılan bu alımlara yönelik detaylı bir haber hazırlayıp, başvurularda adayların taşıması gereken şartlar, son başvuru tarihleri, fiziki yeterlilik şartları, 657' e tabi bazı kanunlar ve diğer noktaları sizlere ulaştırmıştık. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine yapılan alımlarla alakalı haberimize ulaşmak, başvurular hakkında detaylı bilgilere erişmek için buraya TIKLAYINIZ.

TSK Muvazzaf Subay ve Astsubay alımı

KPSS puanları bulunan adayların başvuru yapabileceği ilanlardan olan TSK subay ve astsubay alımında KPSS P3 ve P93 puan türlerinden en az 60 puan alınmış olması gerekmektedir. Adayların taşıması gereken ek nitelikler, fiziki yeterlilikler gibi detaylar haberimizde yer almaktadır. Daha önce hazırladığımız habere ulaşmak ve başvuru bilgilerini görmek için buraya TIKLAYINIZ.

Deniz Harp Okuluna askeri öğrenci alımı yapılıyor

Devlet Personel Başkanlığınca yayımlanan ilanda Deniz Harp Okuluna askeri öğrenci alımı yapıldığı aktarılmıştı. Bu duyuruya yönelik detayları da sizlere ulaştırmıştık. Üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarından yapılacak olan alımlar hakkında daha fazla bilgiye erişmek ve başvuruda bulunmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Askeri öğrenci alım ilanı detaylarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.