Yıl içerisinde aralıklarla farklı pozisyonlar için memur alımı gerçekleştirmekte olan MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri memur ve personel alımı ilanlarını kendisi hazırlayarak kamuoyuna gönderilmesi için Türkiye İş Kurumuna gönderilmektedir.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yeni yayımlanan ilana göre MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesislerinin en az ortaöğretim mezunu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi 42 personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri hangi pozisyonlar için iş ilanları yayımladı, personel alımları nasıl ve hangi tarihe kadar yapılacak? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere iletiyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK?

MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri tarafından hazırlanan ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanda toplam 42 daimi personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak? Buna göre; Şoför-Yük Taşıma, Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni, Metal İşleri Teknisyeni, Makine Teknolojisi Teknisyeni, Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri, Makine Teknikeri, Otomotiv Teknolojisi Teknikeri pozisyonları için alımlar gerçekleştirilecektir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri 42 daimi kamu personeli alımı ilanına başvurular 2 Şubat 2018 tarihine kadar devam etmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR merkezlerine giderek başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Aşağıdaki linki de inceleyebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİ BURADA