Özellikle son birkaç sene içerisinde kamuoyuna yoğun rağbet gören ve savunma sanayi alanında çalışmalarına devam etmekte olan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü MKE personel ihtiyaçlarını Türkiye İş Kurumu üzerinden ya da ÖSYM merkezi atamaları üzerinden daimi statülü olmak üzere gerçekleştirmektedir. Senenin ilk merkezi ataması olan KPSS 2018/1 kapsamında Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü MKE'nin 81 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi.

Bugün sabah saatleri itibari ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden kamuoyuna KPSS 2018/1 merkezi atamalarına ilişkin ilan yayımlandı ve Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü MKE'nin en az lise mezunu 81 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir? Alınacak pozisyonları siz değerli okurlarımıza açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden yayımlanan duyuru ile KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme atamasına ilişkin duyuru kamuoyuna açıklandı ve Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü MKE'nin 81 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre lise mezunu 10 kişi teknik ressam, teknisyen, önlisans mezunu 30 kişi bilgisayar işletmeni, memur, tekniker ve lisans mezunu 41 kişi çocuk gelişimcisi, memur, mühendis kadrolarına alınacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden yapılan açıklamalar ile Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü MKE'nin KPSS 2018/1 merkezi ataması kapsamında yukarıdaki kadrolar için 81 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre adayların 5 Temmuz 2018 tarihine kadar ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi AİS üzerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim