Milli Savunma Bakanlığı yayımlamış olduğu ilana göre, 676 sayılı kanun Hükmünde kararnamenin 61 inci maddesiyle 1325 sayılı Milli Savunma Bakanlığı Görev ve Teşkilatı hakkında kanuna eklenen geçici 4 üncü madde hükmü uyarında naklen Başmüfettiş/Müfettiş alacak. Naklen alım ilanına aşağdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca koşulları taşıyan adaylar en geç 09 Şubat 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı naklen ilanına göre Mesleğe Özel yarışma sınavı ile girip en az üç yıllık yetişme döneminden sonra yapılan yeterlilik sınavını kazanarak müşterek kararla atanmış olmaları ve 40 yaşını geçmemiş olmak şartı ile kurumlarda Başmüfettiş, Başdenetçi, Başkontrolör, Müfettiş, Denetçi, Kontrolör unvanlarından birini taşıyanlar arasından naklen Başmüfettiş ve Müfettiş alımı yapılacaktır.

Adaylar başvurularını en geç 09 Şubat 2018 tarihi Cuma günü mesai saati bitimine kadar şahsen veya posta yolu ile Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı Devlet Mah. Merasim Sok. Bakanlıklar/ANKARA adresine yapılacaktır. Adayların posta yolu ile yapacağı başvurularda başvuru evraklarının son başvuru gününe kadar Başkanlığa ulaşmış olması gerekmektedir.Adaylar başvurularını Başvuru Dilekçesi, Özgeçmiş ile birlikte yapmaları gereklidir. Buraya Tıklarak Başvuru dilekçesinde ve Özgeçmiş te istenilen ayrıntıları görebilirsiniz.

Ayrıca başvurular sadece şahsen veya posta yolu yapılacak olup bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.