Ülkemizin önemli kurumları arasında yer alan ve yakın zamanda kendi bünyesinde Türk Silahlı Kuvvetleri ile diğer kuvvet komutanlıklarının bağlandığı Milli Savunma Bakanlığı MSB memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilanlara müracaatlar sürüyor.

Buna göre Milli Savunma Bakanlığı MSB kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ortaöğretim mezunu 496 memur alıyor. Peki bu ilana kimler başvuru yapabilir, MSB 496 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak ve adayların hangi tarihe kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere tüm bilgileri aktarıyoruz.

MEMUR ALIMI BİLGİLERİ

Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurulan ilan da Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde istihdam etmek üzere en az ortaöğretim mezunu 496 memur alımı yapılacağı açıklanmıştı. Buna göre 496 memur alımı Milli Savunma Bakanlığı MSB, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları için yapılacaktır.

BAŞVURU BİLGİLERİ VE POZİSYONLAR

Milli Savunma Bakanlığı MSB, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Kuvvet Komutanlıkları için toplam 496 memur alımı yapılıyor. İlgili ilanlara başvurmak için adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması farklı meslekler için nitelik kodlarına sahip olması gerekmektedir. Buna göre şoför, memur, teknisyen, kaloriferci, uzman, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, adisyon görevlisi, resepsiyon görevlisi, teknisyen, santral operatörü, çevirmen, marangoz, koruma, mühendis vb. gibi kadrolara atamalar yapılacak olup son başvuru tarihi 12 Şubat 2018'dir.

ADIM ADIM BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ