Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer alan ve bünyesine silahlı kuvvetlerin bağlanmış olduğu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) aralıklarla uygun pozisyonlar için memur ve personel atamaları gerçekleştirilmektedir. Buna göre MSB ilanları kamuoyuna resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruluyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu ve Milli Savunma Bakanlığının kendi bünyelerinde görev yapmak üzere en az ortaöğretim mezunu 496 memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki MSB'nin 496 memur alımı detayları nedir, tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

MEMUR ALIMI DETAYLARI NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlar için toplam 496 memur alımı yapacağını duyurdu. Buna göre alımlar Milli Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve ilgili kuvvet komutanlıkları için yapılacaktır. Peki Milli Savunma Bakanlığı (MSB)  hangi pozisyonlara 496 memur alımı yapıyor.

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve ilgili kuvvet komutanlıkları için 496 memur alınıyor peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre şoför, memur, teknisyen, kaloriferci, uzman, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, adisyon görevlisi, resepsiyon görevlisi, teknisyen, santral operatörü, çevirmen, marangoz, koruma, mühendis vb. gibi kadrolara atamalar gerçekleştirilmektedir. Son başvuru taihleri 12 Şubat 2018'dir.

ADIM ADIM BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim