Ülkemiz de faaliyetlerini sürdürmekte olan Milli Savunma Bakanlığı bünyeleri ve bünyelerine bağlı bulunmakta olan kamu kurumları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan ile daimi personel alımı yapacağı öğrenildi.

İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulan ilan ile Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığının 29 daimi personel alımı yaptığı öğrenildi ve müracaatlar halen devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve detaylar nedir?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

 Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı aşağıda yer alan pozisyonlara personel alımı yapacak.

Elektrik-Elektronik Teknisyeni

Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni

Metal İşleri Teknisyeni

Şoför-Yük Taşıma

PERSONEL DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: Milli Savunma Bakanlığı

Alınacak Personel Sayısı: 29

Kamu Kurumu / Daimi Personel

BAŞVURULAR

 Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı 29 daimi personel alımı yapıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Adayların il İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinde başvuru yapması ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile gerekli pozisyonlar için başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim