Kamu kurumları İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilan yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafındana yayımlanan ilan ile 29 daimi kamu personeli alımı yapılacağı belirtilmişti.

Adaylar Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı 29 daimi personel alımı ilanına müracaat edebilmeye devam etmekte olup ilana müracaatlar 12 Haziran 2017 tarihinde sona erecek. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Milli Savunma Bakanlığı

Alınacak Personel Sayısı: 29

Kamu Kurumu / Daimi Personel

ALINACAK POZİSYONLAR

Elektrik-Elektronik Teknisyeni

Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni

Metal İşleri Teknisyeni

Şoför (Yük Taşıma)

Yukarıda belirtilmiş olan detaylar ve pozisyonlar dahilinde Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı kamuya 29 daimi personel alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılır ve detaylar nedir?

BAŞVURULAR

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı 29 daimi personel alımı ilanında pozisyonlara göre aranan niteliklerde farklılıklar bulunmakta olup adayların nitelikler hakkında bilgiyi İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile öğrenmesi ve İŞKUR şubelerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden ilgili pozisyonlara müracaat etmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim