Milli Savunma Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 15 memur personel alımı başvuruları devam ediyor. Peki kimler müracaat edebilir?
Milli Savunma Bakanlığının geçtiğimiz haftalarda hazırladığı ve kamuoyuna duyurduğu personel alım ilanında Milli Savunma Uzman Yardımcısı ve Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı kadroları için toplam 15 personel alkımı yapılacağı duyurulmuştu.

Milli Savunma Bakanlığının alım yaptığı 15 personel alımına adaylar 2 Şubat 2017 tarihinden itibaren müracaat edebilmekte olup son başvurular 6 Mart 2017 tarihi olarak biliniyor. Peki 15 personel alım ilanına kimler müracaat edebilir?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı ve Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcısı alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların sahip olması gerektiği nitelikler ve şartlar nedir?

657 sayılı DMK'nın 48.maddesinde yer alan şartları taşıyor olmak
En az lisans mezunu olmak
1 Ocak 2017 itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak
KPSS'den 70 ve üzeri almış olmak
Erkek adaylar için askerlik ile alakası olmamak

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR

Milli Savunma Bakanlığı, Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı ve Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcısı kadroları için toplam 15 personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki müracaatlar nasıl yapılır?

Başvuru yapacak olan adayların 6 Mart 2017 tarhine kadar www.msb.gov.tr aracılığı ile başvuru yapması gerekmektedir. Başvuruların sona ermesi ile Milli Savunma Bakanlığı sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların isim listesini resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuracak.
Editör: TE Bilisim