Ülkemizde faaliyet gösteren ve para ile kur politikalara hakkında düzenlemeler yapan, duyurular bildirmekte olan Merkez Bankası fiyat istikrarını sağlamaya çalıştığı gibi yine açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Merkez Bankası açık pozisyonları için ilan yayımlamakta ve ilanları kamuoyuna duyurarak memur ve personel alımı yapacağını kamuoyuna duyurmaktadır. Buna göre Merkezi Bankası tarafından yayımlanan son bildiri de 77 uzman yardımcısı memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: Merkez Bankası
Alınacak Personel Sayısı: 77
Alınacak Pozisyon: Uzman Yardımcısı Memuru
Son Başvuru Tarihi: 24 Temmuz 2017

ARANACAK ŞARTLAR

Yukarıda Merkezi Bankasının 77 uzman yardımcısı memuru alımı hakkında tüm ilan detayları belirtilmiştir. Peki aranacak olan şartlar nelerdir.

Belirtilen alanlarda lisans ya da yüksek lisans mezunu olmak,
01.01.1987 ve sonrasında doğmuş olmak ,
İyi derecede İngilizce bilmek,

Yukarıda belirtilmiş olan şartlara sahip olan adaylar Merkez Bankası 77 uzman yardımcısı memur alımı ilanına başvuru yapabilir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Merkez Bankası 77 uzman yardımcısı memuru alımı ilanına adaylar 7 Temmuz ile 24 Temmuz 2017 saat: 17.30'a kadar müracaatlarını bankanın Genel Ağ sitesi İnsan Kaynakları bölümünde yer almakta olan form aracılığı ile internet ortamından yapabilmektedir. Adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmekte olup bu gibi detayları öğrenmek için aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim