Memur alım ilanları tüm ülke genelinde yayımlanmaya devam etmekle birlikte, illere göre memur alımları da yapılmaya devam ediliyor. Çeşitli illerde hemen hemen tüm kurumlar memur alımları için şartlarını açıklayıp, memur alım ilanları yayınlamış durumdalar. Yayımlanan bu ilanlar arasında, 50 KPSS puanıyla başvurulabilecek bir ilana da değinmek istiyoruz.

Memur olmak isteyen ve ilgili ilana başvuruda bulunacak ziyaretçilerimiz için Enez Belediyesi' nin ilanının detaylarını aşağıya ekliyor olacağız. Yapılacak memur alımında en az lise mezunu olan ve 50 KPSS puanı bulunan kişilerin başvuru yapabilecekleri geçtiğimiz hafta DPB' de aktarılmış kamuoyuna başvuruların alınacağı tarih aktarılmıştı.

Başvurular 22 Ekim 2018' de başlıyor

Enez Belediyesi' nin en az ilkokul mezunu ve 50 KPSS puanı bulunan adaylar arasından İtfaiye Eri, Zabıta Memuru ve Ekonomist alımı yapacağını duyurduğu ilanda, başvurular 22 Ekim 2018 tarihi itibariyle alınmaya başlanacak.

Diğer Başvuru Şartları

-Ekonomist pozisyonu için 3 personel alımı yapılacak ve şartlar; Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İktisat, Maliye ve İşletme bölümlerinden mezun olunması gerekiyor.

-Zabıta memuru pozisyonu için 2 personel alımı yapılacak ve şartı ise en az lise veya dengi okul düzeyinden mezun olunması gerekiyor.

-İtfaiye eri pozisyonu için Lisans ve Önlisans düzeyinde toplam 2 personel alımı yapılacak. Pozisyona başvuracak lisans düzeyi adaylarda  herhangi bir fakülteden mezun olmak koşulunun yanı sıra, lise mezunu adaylarda herhangi bir liseden mezun olmak ya da dengi sayılan okullardan mezun olmak şartı aranıyor. Ek olarak iki eğitim düzeyi için de adaylarda B sınıfı sürücü ehliyetinin olması gerekmektedir.

Genel Başvuru Şartları

T.C vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Akıl ve beden sağlığında problem bulunmamak,

Diğer başvuru şartlarını karşılıyor olmak ve Zabıta Memuru / İtfaiye Eri pozisyonları için gerekli boy kilo şartlarını taşıyor olmak gerekmektedir.

Boy Kilo Şartları

Erkeklerde en az 1,67 metre kadınlarda en az 1,6 metre boyunda olmak ve boy kilo farkının 10 kilogramdan fazla olmaması şartı aranıyor. Ek olarak adayların sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

Editör: TE Bilisim