Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Belediyeler Birliği ve üniversiteler bünyesine çok sayıda memur alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülmekten olan memur alımlarına yönelik detaylara haberimizden erişim sağlayabilirsiniz. Kamuya yapılan memur alımlarından haberdar olmak, memur alım ilanlarına başvurularda diğer adaylarla ve tecrübeli kamu personelleriyle yardımlaşmak amacıyla kurduğumuz Facebook grubumuza katılmayı unutmayınız.

Katılmak için TIKLAYINIZ

MEB

İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Program kapsamında yapılan personel alımlarında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine memur alımları yapılmaktadır. Başvuru tarihleri ise 5 Kasım 2018- 9 Kasım 2018 şeklinde belirtilmiştir.

Kadro: MEB bakım onarım ve temizlik

Muğla Üniversitesi

Muğla Üniversitesi bünyesine memur alımı gerçekleştirilecektir. 5 Kasım 2018- 10 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılan memur alımlarında kadronun çevre temizliği olduğu aktarıldı.

İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı bünyesine 5 Kasım 2018- 9 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılan alımda kadronun çevre temizliği olduğu belirtildi.

Türkiye Belediyeler Birliği

Türkiye Belediyeler Birliği bünyesine TYP kapsamında yapılacak olan alımda kadronun çevre temizliği olduğu aktarıldı. 3 Kasım 2018- 7 Kasım 2018 tarihleri arasında başvuru işlemleri gerçekleştirilebilecektir.

İlanlara başvurular nasıl yapılır?

Yayımlanan ilanların tamamına erişmek, başvuru detaylarına göz atmak ve başvuruda bulunmak için İŞKUR resmi web adresi olan iskur.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Başvuruda bulunmadan önce ilgili ilanın detaylarına mutlaka göz atmanızı önermekteyiz. Hak kaybı yaşamamak için İŞKUR iş ve meslek danışmanlarından yardım alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim