Maliye Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam eden ve özellikle son yıllarda personellerinin yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştirdiği Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığının açık pozisyonlarının uzun süredir doldurulması bekleniyordu ve alım ilanının ne zaman yapılacağı beklenmekteydi. Sonunda müjdeli haber geldi.

Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı tarafından kamuoyuna önemli bir açıklama geldi ve yapılan açıklama da Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı MASAK'ın 250 memur alımı gerçekleştireceği belirtildi. Peki hangi pozisyon için alım yapılacak, alım ilanına ilişkin detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı MASAK tarafından yayımlanan ilana göre 250 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki ilan detayları nedir? Buna göre başvurular 12 Mart 2018 tarihine kadar gerçekleştirilecek olup adaylar başvurularını elektronik ortamdan gerçekleştirecektir. Peki başvuru bilgileri ile şartlar nelerdir?

ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

05/12/2017 tarihi itibarıyla mesleğe özel yarışma sınavı ile girmiş ve yeterlik sınavıyla atanmış olmak şartıyla, 657 sayılı Kanunun 152 nci maddesinin "II-Tazminatlar" kısmının "A-Özel Hizmet Tazminatı" bölümünün (e), (f), (g) ve (ğ) bentlerinde sayılan kadro unvanlarında ya da Bankalar Yeminli Murakıplığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu veya Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanlığı kadro unvanında bulunmak şartı aranmakta olup adayların başvurularını yapmak için 12 Mart 2018 tarihine kadar Maliye Bakanlığının resmi internet sitesine girerek başvuru formunu doldurması ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim