Mart ayının son personel, memur ve işçi alım ilanları yayımlanıyor. Çok sayıda kamu kurumuna ve bakanlığa yönelik ilanlara başvurular alınıyor. Bakanlıklar, kamu kurumları, müdürlükler, PMYO, komutanlıklar çok sayıda memur personel alımını ve işçi alımını yayımlayarak başvuruları toplamaya başladılar. Bizler de isinolsa.com ekibi olarak yayımlanan bu ilanları ve başvuru süreçlerini sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Yayımlanan ilanlarla alakalı bilgilendirmelere haberimizde yer vermeye çalışacağız.

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARINA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TYP İLANLARINA BAŞVURULAR ALINIYOR – 9 İLİN İLANLARI

Toplum Yararına Program kapsamında da işçi alımları yapılıyor. Kamuda geçici süreli olarak görevlendirilecek bu işçilere yönelik ilanlar, İŞKUR üzerinden başvuruları topluyor. Başvurularda Erozyon engelleme çalışmaları, ağaçlandırma çalışmaları, çevre temizliği, park düzenlemeleri gibi görevleri yerine getirecek kişilerin, başvuruları İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Mart ayının bu son ilanlarına TYP sorgulama bölümünden erişim sağlanmaktadır.

TÜM TYP İLANLARI ve İŞÇİ ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlanlara başvuruda bulunmak isteyen adayların TYP başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Yürütülen TYP alımları için emekli aylığı almıyor olmak, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak şartlarının yanı sıra; herhangi bir eğitim kurumunda örgün eğitim görmüyor olunması gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların iş arayan durumlarının aktif olması da gerekmektedir. Yürütülecek memur personel alımlarıyla alakalı daha fazla bilgiye İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan iş ve meslek danışmanları aracılığıyla da ulaşabilirsiniz.