Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) açık pozisyonları için yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) personel alımı başvuruları genel olarak İŞKUR üzerinden kabul edilmektedir. İlanlar ise İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurulabilir.

Geçtiğimiz gün Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) tarafından hazırlanan ilan kamuoyuna İŞKUR üzerinden duyuruldu ve başvurular başladı. Buna göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 52 kişilik daimi personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE)
Farklı Pozisyon Sayısı: 6
Alınacak Personel Sayısı: 52
Mezuniyet: Önlisans
Şart: KPSS
Başvuru Tarihleri: 11 Eylül - 20 Eylül 2017

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) 52 kişilik personel alımı detaylar yukarıda verilmiştir. Peki Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Tesviyeci - 18 Personel

Bilgisayarlı Makine CNC Operatörü - 12 Personel

Makine Teknolojisi Teknisyeni - 9 Personel

Bilgisayarlı (CNC) Operatörü - 5 Personel

Kimya Teknisyeni - 5 Personel

Kaynak Teknisyeni - 3 Personel

BAŞVURULAR

Yukarıda tüm detaylar verilmiştir. Buna göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların 20 Eylül 2017 tarihine kadar İŞKUR merkezlerine müracaat etmesi gerekiyor.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ