Ülkemizin en bilinir kamu kurumları arasında yer almakta olan Makina Kimya Endüstrisi (MKE) bilindiği üzere aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmek de olup ilgili ilanlar Makina Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından hazırlanmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile Makina Kimya Endüstrisi MKE'nin daimi süreli olmak üzere kamu personeli alımı gerçekleştireceği öğrenildi. Peki Makina Kimya Endüstrisi (MKE) hangi pozisyonlar için memur alımı yapacak ve detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak sizlere tüm detayları açıklıyoruz.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Makina Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından kamuoyuna ilan yayımlandı ve 6 daimi kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Makina Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından hazırlanan ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Makine Teknolojisi Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Metalurji Teknisyeni pozisyonları için toplam 6 kişilik kamu personeli alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır? Detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda Makina Kimya Endüstrisi (MKE)'nin hangi pozisyonlara personel alacağı belirtilmiştir. 4 kişilik kadro için engelli aday alımı yapılacak olup bu adayların Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS'ye girmiş olması gerekmektedir. Diğer iki kadro için ise terörle mücadelede yaralanan kişiler alınacaktır bu adaylardan şart aranmayacaktır. Tüm pozisyonlarda gerekli lise bölümlerinden mezun olmak şartı aranıyor. Adaylar başvurularını 19 Şubat 2018 tarihine kadar İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Editör: TE Bilisim