LÖSEV Memur Personel Alımı

2015 Lösev memur personel alımı yapıyor. Sizde LÖSEV'de çalışarak iyi bir kariyer sahibi ve iyi bir iş sahibi olmak istemezmisiniz? Öyleyse LÖSEV in yaptığı memur personel alımlarını kaçırmayınız. Bildiğimiz üzere ülkemizde işsizlik günden güne artmakta ve herkes iyi bir iş bulma çabasındadır. Sizde LÖSEV de farklı pozisyonlarda işe başlayarak hem bu hastalığı taşına çocuklarıma ve vatandaşlarımıza yardım etmiş, hemde iyi bir kariyer sahibi olabilirsiniz. LÖSEV iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda paylaştığımız genel bilgileri, başvuru sırasında istenilen genel özelliklere ve başvuru sırasında aranılan ortak özelliklere göz atarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

LÖSEV'E BAŞVURACAK ADAYLARDAN ARANAN GENEL ÖZELLİKLER: LÖSEV, kanser ve lösemi hastalıkları ile savaşta amansız mücadele veren bir vakıftır. LÖSEV, yoğun çalışmaları , toplumsal ve kalıcı projeleri ile lösemi çocuklarımızı ve aileleri ile kanser hastalıklarını hayata bağlamaktadır. Ülkemizin en saygın ve güvenilir toplu kuruluşunda yer almak ve kariyerinizi bu yönde geliştirme arzusunda iseniz; İdealizm ve insan sevgisi duygularınızı halen muhafaza ediyorsanız. Çok çalışmayı ve üretmeyi seviyorsanız. Neden LÖSEV AİLESİNE katılmıyorsunuz.

LÖSEV'E BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDAN ARANAN ORTAK ÖZELLİKLER: Lösev ailesine katılarak iyi bir kariyer yapmak isteyenler aşağıda verilmiş özelliklerde olması tercih edilmektedir. LÖSEV için çalışmanın farklılığının bilincinde olan. Çocukları ve ülkesini seven birisi olmak. İdealist birisi olan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olan, İlgili okullardan mezun en az bir yabancı dil bilen, Takım çalışmasına yatkın olan, Sorumluluk bilinci ile insiyatif kullanabilen, Sonuç odaklı çalışan birisi olan, Hayat boyu öğrenim odaklı ve kişisel gelişimine önem veren, Özellikle çalışma alanındaki tüm gelişmeleri yakın takip eden ve konusuyla alakalı gelişmiş teknolojileri kullanabilen, Gerektiğinde çalışmalarını uyarlayabilen, Alt kadroların eğitimine, gelişimine ve motivasyonuna önem veren, Deneyim ve tecrübelerinden faydalandırarak eleman yetiştiren, Uzun vadeli çalışmak isteyen, "B" planı olmayan esnek çalışma saatlerine ve Cumartesi günleri de çalışarak kendisinden bir şeyler vermeye hazır olmak, Yazılı ve sözlü iletişimlerde başarılı olan, Sosyalmedya ve internet kullanan projeler yaratarak planlı ve sistemli çalışabilen birisi olmak, İyi derecede bilgisayar programlarına hakim olan, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, tercihen 5 yıl Vakıf / Hastane deneyimli. Üst düzey  yöneticilerin, tercihen ikinci bir dili bilmeleri (rusça, almanca, arapça vb.) NOT: Vakfımız ve birimlerine sigara içen personel başvuruları kesinlikle kabul edilmemektedir.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENİLEN BELGELER: Başvurularını direk adresten yapacak şahsi iş başvurularında; 1 Adet fotoğraf İş başvuru formu doldurulmuş olmalı. İş Başvuru formunu Buraya Tıklayarakindirebilir veya şahsi başvurularınız da vakıf merkezinden temin ederek doldurabilirsiniz.

ŞAHSİ BAŞVURU ADRESİ: Reşit Galip Caddesi İlkadım Sk. No:14 Gaziosmanpaşa / Çankaya / Ankara

Vakfımıza yapılan tüm iş başvuruları için gizlilik esastır. Tüm başvurular titizlikle değerlendirilmekte, değerlendirme süreci 15 gün içinde tamamlanmakta, daha ileri işlemler yapılması için gerekli yeterlikleri taşıyan başvurulara geri dönüş yapılmaktadır. Olumsuz sonuçlanan başvurular için herhangi bir yanıt verilmemektedir.

ONLİNE BAŞVURU:

Başvurularınızı şahsi olarak yapabileceğiniz gibi, gelişmekte olan internet çağımızda başvurularınızı online yaparakta gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV'de bulunan bir çok boş pozisyonda elbetteki sizlerede göre bir kariyer geleceği bulunmaktadır.

Online başvurularınız için buraya tıklayınız.

Editör: TE Bilisim