Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden en az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilan yayımlanmıştı!

Başvurular için belirtilen ve adayların alımlar için gerekli olan işlemleri tamamlamaları için 10 Ekim tarihi son gün! İşin olsa ekibi olarak daha önce adayların bilgisine sunmuş olduğumuz memur alımını henüz başvurusunu tamamlamamış olan adaylar için yenilemek istiyoruz.

6 PERSONEL ALINACAK!

KPSS P94 puan türünden en az 70 puan alan adaylardan en az lise bilgisayar programcılığı, bilgisayar teknolojileri alan mezunu olmak şartı ile bir kişi alınacak.

Yine KPSS P93 puan türünden en az 70 puan alan adaylardan, Adalet meslek Yüksekokulu mezunu olup büro personeli kadrosuna alımlar devam etmekte. Büro personeli alımında 1 kişi ise halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve reklamcılık, halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü mezun olan adaylar arasından alınacak. Bu bahsedilen bölümlerden mezun olanlar için ise P3 puan türünden en az 70 almak yeterli olacak. Bahsedilen ilan ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesine toplamda 6 kişi alınacak. Adayların diğer başvuru şartları için ilan detaylarını incelemeleri gerekmektedir.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA