Türkiye İş Kurumu he geçen gün yeni ilanlar yayımlıyor. Yayımlanan ilanlara göre Devlet Malzeme Ofisi bünyesine personel alımı yapacağını geçtiğimiz 10 gün önce belirtmişti. Adayların başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık başvurularda son günlere gelindi ve adaylar başvurularını en geç bugün içerisinde İlanın yayımlandığı İl Şube Müdürlüğünden veya İŞKUR resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılmalıdır.

Alımlar sadece engelli adaylar için yapılacak. Devlet Malzeme Ofisi 1 kişilik boş kadrosu ile Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri kadrosunda Kocaeli Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğüne tam zamanlı işçi personel alımı yapılacak.

Adayların bu yönde belirtilen bazı nitelikleri taşımaları zorunludur. Söz konusu ilan ile adaylardan, Yapılacak güvenlik araştırması ve Arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Lise veya dengi okul mezunu olmak, Sorumluluk sahibi olmak, Dikkatli olmak, yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından ( EKPSS ) puan almış olmak ve kamu haklarından mahrum bulunmamak nitelikleri aranacaktır.

İlgili ilana başvuru yapan adayların eğitim durumu, Tecrübe öncelik durumu gibi koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce beyanda bulunmaları gerekmektedir. 

Editör: TE Bilisim