Farklı eğitim düzeylerinde 37 VHKİ memuru alımı yapılacak.

Kamu kurumlarında en çok ihtiyaç duyulan memur kadrolarından bir tanesi Veri Hazırlama Konrol İşletmeni ile Bilgisayar İşletmeni kadrolarında görev yapmak isteyen adaylar için yeni alımlar açıklandı. Buna göre KPSS 2018/2 tercihleri 11 Aralık tarihinden yapılabilecek. Adayların Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosundaki alımlara başvuru yapabilmeleri için hangi başvuru şartlarına sahip olmaları gerekiyor. İşte detaylar..

ÖNLİSANS MEZUNU VHKİ ALIMI;

Önlisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda 1 tercih bulunuyor. buna göre Galatasaray Üniversitesine yapılacak VHKİ alımı için İstanbul Beşiktaş ilçesinde görevlendirilecek. 10 kadro derecedeki alımlarda 6225, 3179 ve 7225 aranan niteliklere sahip olması gerekiyor. Buna göre M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak, Güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması, başvuru şartları aranacak

LİSANS MEZUNU VHKİ ALIMI;

Lisans mezunu VHKİ kadrosundaki alımlarda 23 farklı tercih yapılabilecek. Bayburt Üniversitesi, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kurumlarına VHKİ kadrosunda alımlar yapılacak. Başvuru özel şartlarını ve diğer detayları tercih kılavuzundan erişebilirsiniz İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizleri takip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

KPSS tercih kılavuzu, başvuru koşulları ve VHKİ kadrosundaki alımlara erişmek için tıklayın

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim