Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü KYK geçtiğimiz haftalarda bin 220 (1220) memur alımı ilanı yayımlandı ve ilana başvurular tamamlandı. Buna göre o alımdan hariç olmak üzere Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü KYK geçtiğimiz günlerde bilişim sektörü için ilan yayımladı.

Buna göre Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü KYK kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 15 bilişim memuru alımı yapacak. İlgili kadrolara yerleşen adaylara 3 katına kadar yüksek maaş imkanı verilecek. Peki pozisyonlar nelerdir, başvurular nasıl yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü KYK hangi pozisyonlar için atama yapacak? Buna göre Siber Güvenlik Uzmanı 1 kişi, Kıdemli Analiz Ve Yazılım Geliştirme Uzmanı 2 kişi, İş Zekası Uzmanı 1 kişi, Veri Tabanı Uzmanı 1 kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı 7 kişi, Sistem Uzmanı 1 kişi, Ağ Uzmanı 2 kişi olmak üzere bu pozisyonlar için toplam 15 memur alımı yapılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü KYK'nın yüksek maaşlı 15 bilişim memur alımı ilanına nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların basvuru.gsb.gov.tr adresine giriş yapması buradaki formu doldurması ilgili formun çıktısını alması ve 25 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığına (Söğütözü Mahallesi 2176. Sokak No:25 Çankaya/ANKARA) adresine şahsen ya da posta yolu ile yapması gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim