Yeni açıklanan personel ilanına göre Kültür ve Turizm Bakanlığına sözleşmeli memur alımı yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Adaylar 375 sayılı KHK ile kamu kurumlarında bilişim personeli istihdamına ilişkin görevlendirmeye ilişkin usuller uyarınca yapılacak.

SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI;

Adayların 657 sayılı DMK'da belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması gerekmektedir. Muhakeme yeteneği, görev gereği istenilen niteliklerde temsil kabiliyetine ve analitik düşünme hızlı problem çözme yeteneğinde bulunan, yoğun bir iş temposuna takım çalışmasına yatkın, bilgi sahibi olması istenilen konularda daha önce çalıştığı iş yerlerinden referans mektubu istenilecek.

1 kişilik ağ ve sistem güvenliği uzmanı alımları için dört yıllık mühendislik alanlarından yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik mühendisliği elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği mezunu olmak, daha önce büyük bilişim merkezi ağ uzmanı ya da sistem yöneticisi olarak en az 5 yıl görev yapmış olmak istenilecek. Diğer şartları başvuru ilanından incelebilirsiniz.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR;

Başvurular elektronik ortamda yapılacak. Adayların başvuruları 24 Aralık tarihinden itibaren https://basvuru.ytb.gov.tr/ adresi üzerinden yapabilecek. istenilen belgeler ise şu şekilde; Özgeçmiş, Vesikalık Fotoğraf, Çalışma Sürelerini Gösteren Belgeler, Mesleki Tecrübe Şartını Gösteren Belgeler, KPSS Sonuç Belgesi, Yabancı Dil Belgesi, Mezuniyet Belgesi, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmadığına dair evrak ile sertifikaları sisteme yüklemeleri istenilecek. Başvurular 07 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek.

1 kişilik kadro için sınava 10 aday çağırılacak. Ağ ve sistem güvenlik uzmanı kadrosundaki adayların ne kadar maaş alacakları belli oldu. Buna göre Aylık Brüt Sözleşme Ücreti Katsayı Tavanının 3 katına kadar maaş verilecek.

İlan detayları için tıklayın.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim