Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için alım yapacağını belirtti. Alımlar farklı bölgelerde bulunan Kazı Başkanlıklarına yapılacak. Başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.Haberimizin devamından ilanın detaylarına ve başvuru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Toplam Açık İş Sayısı: 112

İl İlanı/ Pozisyonu: İşçi, Arkeolojik Kazı, Vasıflı Vasıfsız işçi, Beden İşçisi, Şoför, Aşçı

Çalışma Süresi: Geçici

ALIM YAPACAK MÜDÜRLÜKLER:

Kültür ve Turizm Bakanlığı farklı bölgelerde bulunana müdürlüklerine alım yapacak. Buna göre, Tokat Komana Kazı Evi Başkanlığı 28 kişi, Sinop Müze Müdürlüğü 6 kişi, Muğla Stratonikea ve Lagina Kazı Başkanlığı 20 kişi, Muğla Pedesa Kazı Başkanlığı 20 kişi, Muğla Labranda Kazı Başkanlığı 10 kişi, Muğla Letoon Kazı Başkanlığı 8 kişi, Muğla Kaunos Kazı Başkanlığı 20 kişi olmak üzere toplamda 112 kamu personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kültür ve Turizm Bakanlığı farklı kazı başkanlıklarına başvuru yapacak adaylardan, 18 Yaşını doldurmuş olmak, Kazı bölgesine yakın ikamet ediyor olmak, Güneş altında ve Sıcakta çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Meslek sınıfında veya öğrenci olmak, Sabıka kaydı bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını yayımlanan ilanlarda belirtilen başvuru süresi içerisinde yapmaları gereklidir. Ayrıca adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen belgeleri temin etmeleri gerekmektedir. Aşağıda sizlerle yayımlanan ilanları paylaşıyor olacağız.

Tokat Komana Kazı Evi Başkanlığı

Sinop Müze Müdürlüğü

Muğla Stratonikea ve Lagina Kazı Başkanlığı

Muğla Pedesa Kazı Başkanlığı

Muğla Labranda Kazı Başkanlığı

Muğla Letoon Kazı Başkanlığı

Muğla Kaunos Kazı Başkanlığı