Milli Savunma Bakanlığına 165 sivil memur alımı yapılacak.

Adaylar başvurularda KPSS'ye girmiş olmaları yeterli olacak. Milli Savunma Bakanlığı Kuvvet Komutanlıklarına 2018 yılı personel temini kapsamında yapılacak alımlara başvurular 28 Aralık tarihinde başladı. Buna göre son başvuru tarihin 15 Şubat olarak açıklandığı alımlar için  başvuru detaylarını aktarmak istiyoruz.

165 MEMUR ALIMI;

Harita Genel Müdürlüğüne 24 farklı kadroda açıktan alım yapılacak. Milli Savunma Üniversitesine 19 kadroda alım yapılacak. Hava Kuvvetleri Komutanlığına 5 farklı kadroda alım yapılacak. Deniz kuvvetleri komutanlığına 6 farklı kadroda personel alımı yapılacak. Kara Kuvvetleri Komutanlığına 8 farklı kadroda alım olacak. Milli Savunma Bakanlığına açıktan atama ile 14 farklı kadroda memur personel alımı yapılacak.

MSB ve Kuvvet Komutanlıklarına sivil memuru alımı hangi kadrolarda olacağı belli oldu. Toplam kadro sayısı 165 olarak açıklanmıştı. Buna göre Mal Sorumlusu,  Memur. Mühendis kadrolarında gıda, tekstil, deri, harita, elektrik mühendisleri, Hesap Sorumlusu,  VHKİ, Hukuk Uzmanı, Teknisyen, İş Güvenliği Uzmanı, Psikolog, Aşçı, Gemi Adamı Öğretmeni,  Teknisyen. Hademe, Hizmetli, Berber, Uzman, Psikolog, Sosyal Medya Uzmanı, Coğrafyacı kadrolarında yapılacak. Adaylar bu kadrolardan sadece b ir pozisyon için tercih yapabilecek. Başvuruda istenilen belgeler ve sertifikaları online olarak yüklemek zorunda olacak. Başvuru şartlarını taşımayan ya da belge yüklemeyen adayların başvurusu geçersiz sayılacak.

KPSS PUAN ŞARTI;

Başvuru yapan adayların KPSS sınavına girmiş ve ilgili puan türlerinden puan almış olmaları gerekiyor. Başvuru değerlendirmede en yüksek puan esas alınarak yukarıdan aşağıya sıralamaya göre sınava çağırılacak. Bu yüzden başvuruda baraj puan bulunmuyor. Sınava çağırılacak adaylar için sonuçlarda Kpss sıralaması yer alacak. Diğer başvuru şartları için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA