Kamuda memur olmak isteyen adaylara müjdemiz var! Kamuya KPSS Şartı olmadan 30 binden fazla memur personel alımı yapılıyor. Kamu kurumları ve Kamu kuruluşları bünyelerinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım duyurusu yapmaya devam ediyorlar. Bazı kurumlar adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyor. bizler isinolsa.com ekibi olarak bu ilanların hepsini tek sayfa altında topladık. Aşağıda KPSS şartı olmadan kamuya alım yapan kurumlara ulaşabilirsiniz. Aşağıda ilanlar hakkında kısa bilgi alarak detaylı bilgilere ilgili bağlantılardan ulaşabiliecksiniz.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 7 Personel Alımı: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 7 kişilik boş kadro ile farklı dil alanlarından sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Almanca dilinden 2, Fransızca dilinden 2 ve ingilizce dilinden 3 personel alımı yapacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Kmutanlığı Uzman Erbaş Alımı: Jandarma Genel Kmutanlığı bünyesine uzman erbaş kadrosunda sözleşmeli olarak alım gerçekleştirecek. Adaylardan KPSs şartı aranmıyacak olup başvurular en geç 13 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı 20 Memur Alımı: Dışişleri Bakanlığı bünyesine 20 kişilik boş kadro ile Aday Konsolosluk ve ihtisas Memuru alımı gerçekleştirecek. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacaktır. Adaylar başvurularını 01 Kasım 2017 tarihi ile 20 Kasım 2017 tarihleri arasında yapmaları gereklidir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı 50 Bayan Alımı: Diyanet İşleri Başkanlığı geçtiğimiz günlerdeki duyurusuna göre bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 50 kişilik boş kadro ile kurum içi Naklen Bayan Mukarıp alımı gerçekleştirecek. Adaylar yapılacak sözlü sınavla belirlenecek olup, sınava başvurular en geç 13 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü 13 Personel Alımı: Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine Kamu personeli Seçme Sınavı şartı olmadan sözleşmeli oalrak 13 kişilik boş kadro ile Havacılık Dairesi Başkanlığna 3 Uçuş teknikeri ve 10 Helikopter Makinisti olmak üzere 13 kişi alınacaktır. Başvurular, 08 Kasım 2017 tarihi ile 17 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Kıyı Emniyet Genel Müdürülüğü 40 Personel Alımı: Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine farklı kadrolarda 40 kişilik kadro ile Mühendislik ve Teknikerlik kadrolarında alım yapacak. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu sitesinden veya ilgili ilçe Müdürlüklerinden yapmaları gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Halkbank 1295 Banka Personeli Alımı: Halkbank geçtiğimiz günlerdeki duyurusuna göre bünyesine farklı kadrolarda toplamda 1295 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvurularda adaylarda KPSS şartı aranmıyacak olup, diğer nitelikleri taşımaları durumunda başvuru yapabilirler. Başvuru ve diğer bilgilere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK MAM 8 Personel Alımı: TÜBİTAK personel alımlarında adaylardan Kamu personeli seçme sınavı şartı aramıyor. Buna göre TÜBİTAK KPSS şartı olmadan bünyesine Kimyasal teknoloji Enstitüsü'ne 6 Araştırmacı ve 2 Teknisyen olmak üzere toplamda 8 personel alacak. TÜBİTAK MAM Kalite Yönetim Müdürlülüğü Uzman / Uzman yardımcısı alacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı 24 Bin Erbaş ve Uzman Erbaş Alımı: Milli Savunma Bakanlığı 24 bin kişilik kadro ile 11 bin Sözleşmeli Uzman Erbaş ve 13 Bin Sözleşmeli Erbaş olmak üzere toplamda 14 bin askerli personel alacak. Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayın. Uzman Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Türkiye Geneli Bekçi Alımları: Ülke Genelinde farklı valilikler bünyesine Çarşı ve Mahalle Bekçisi alıyorla. İlanlar yayımlanmaya başladın ve başvurular kasım ayında başlayacak. Adaylardan Askerliğini yapmış olmak ve En az Lise mezunu olmak şartları aranacak olup, KPSs şartı aranmıyacaktır. Türkiye Geneli Bekçi Alımı yapan Valiliklere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim