Yayımlanan ilanlara göre kamu kurumları ve kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliği için alım yapacaklar. Söz konusu ilanlar Devlet Persone lBaşkanlığı, İŞKUR, ve Bakanlıkların resmi internet sitelerinde yayımlanmış olup, İşin Olsa ekibi olarak sizlere detaylı bilgiver sunacağız.

Kamu kurumları toplamda bin 750 kişilik boşluk ile memur perosnel alımı yapacaklar. Ayrıca bu alımlar KPSS şartı olmadan yapılacak. Kamu kurumlar dışında Askeri Personel alımlarıda olacak. Adaylar bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirlenen özel ve genel nitelikleri taşımak zorundadırlar.

1.750 MEMUR PERSONEL ALIMI:

Bu kapsamdan toplam bin 750 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Seçme SInavı Şartı Olmadan memur personel alımı yapılacak. Alım yapacak kurumlar ise, Sağlık Bakanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Emniyet Genel Müdürlüğü, Bazkır Belediyesi, Uludağ İhracatçılar Birliği ve Milli Savunma Üniversitesi'dir.

Sağlık Bakanlığı: Sağlık Bakanlığı bünyesine 1527 kişilik boş kadro ile alım yapacağını geçtiğimiz günlerde belirtmişti. Adaylar başvurularına 18 Temmüz 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı. Başvuruların 31 Temmuz 2018 tarihinde bitmesi bekleniyordu ancak alınan son karar ile başvuruların 31 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldığı belirlendi. Buna göre Sağlık Bakanlığı 1527 Başasistan alımı gerçekleştirecek. Adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar ve bazı özel şartlar aranacaktır. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere, 4 kişilik boş kadro ile geçici süreli çalışacak işçi alımı gerçekleştirecek. Adayların çalışma günü Ekim, Kasım ve Aralık olarak belirlenmiştir. İlgili ilana sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek olup başvurular en geç 25 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü: Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki perosnel eksikliğini gidermek için KPSS şartı olmadan sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyan ve belirtilen özel nitekleri taşıyan Havacılık Dairesi Başkanlığına 3 Pilot alımı gerçekleştirecek. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Uludağ İhracatçılar Birliği: Uludağ İhracatçılar Birliği KPSS şartı olmadan UR-GE projesi kapsamında " Hazır Giyim ve Konfeksiyon Sektöründe Endüstri 4.0 Projesinde belili süreli çalışacak Sözleşmeli uzman veya uzman yardımcısı düzeyinde personel alımı yapılacaktır. İlgili projenin çalışma süresi en fazla 2 yıl olacak belirtilmiştir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi: MSÜ bünyesindeki çalışan eksikliğini karşılamak için Eğitim kadrolarında 221 Kişilik boş kadro ile Akademik Personel alımı gerçekleştirecek. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

ASKERİ PERSONEL ALIMLARI:

Sahil Güvenlik Komutanlığı: Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine personel eksikliğini gidermek için Uzman Erbaş alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre uzman erbaş alımları farklı alanlarda yapılacak. Başvuru yapacak adyaların mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı: Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki eksikliği tamamlamak için Pilot Adayı Muvazzaf Subay Temini için Başvuru kılavuzu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre ilgili ilana, En az dört yıllık falülte veya yüksekokul programlarından mezun olan erkek adaylar başvuru yapabileceklerdir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

YAYIMLANAN DİĞER KPSS'SİZ İLANLARDAN HABERDAR OLMA:

Kamuy KPSS şartı olmadan alım yapan kamu kurumlarından der daim haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek yayımlanan ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim