Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre, Oluközü Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Buna göre Oluközü Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanununa göre 2 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacağını belirtti. Adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir. Buna göre adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Oluközü Belediyesi Zabıta memur ualım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Görevini yapmasıan engel olabilecek Herhangi bir sağlık problemi olmak, Herhangi bir Önlisans mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans seviyesine KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmuş olmak, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak, Daha önce çalıştığı kurumdan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkek adaylar için en az 167cm boyunda ve kadınlar için en az 160cm boyunda olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİ NELERDİR?

Oluközü Belediyesi Zabıta alım ilanına başvuru yapacak adaylar yukarıdaki başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularına 12 Nisan 2018 tarihi saat 09:00 itibari ile başlayacaklar. buna göre adaylar başvurularını en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, Oluközü Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular sadece şahsen yapılacaktır. Ayrıca ilanın tam metnine ulaşmak için ve daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.