Ülkemizde bulunan bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı kadrolarda 700 memur personel alımı yapmaya devam ediyorlar. Memur olmak isteyen adaylar bu yönde sürekli olarak iş aramakta ve her gün çıkan yeni ilanları büyük merakla incelemektedir. kamuya yüzlerce memur personel alınırken adaylardan bazı niteliklerde istenmektedir. Bu şartları taşıyan adaylar başvuru süreleri içerisinde başvuru yapabilecektir. Kamuya Memur Alımı genellikle KPSS puanı ile yapılmatadır.

Buna göre memur olma yolunda izlenimini sürdüren adaylar 2016 yıllarında veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katıldılar ve kendi puan türlerine göre sürekli yayımlanacak ilanları beklemektedirler.

Bu haberimizde sizlere Kamuya KPSS Düşük puan ve Yüksek puan ile alım yapan kurumları sırayacağız. Bu kurumların başvuru süreleri geçmemiştir ve aşağıda vereceğimiz ilanların bilgilerine göre başvuru sürelerinde başvurularınızı yapmanız gerekmektedir.

Ayrıca mobil uygulamalarımızı indirerek sürekli olarak memur personel alım ilanlarından haberdar olabilirsiniz. Sürekli olarak kamuya alınacak memur ilanlarını takip ediyor ve sürekli olarak size bildiriyoruz.

İŞİN OLSA  Android uygulamasını için >>> Tıklayınız.

İŞİN OLSA İOS uygulamasını için >>> Tıklayınız.

KPSS PUAN İLE ALIM YAPAN KURUMLAR:

Danıştay Başkanlığı 10 Şoför Alımı: Danıştay Başkanlığı yaptığı duyurusuna göre bünyesine 10 kişilik boş kadro ile Fiziki Destek Personeli kadrosunda Şoför alımı gerçekleştirecek. Adaylardan en az lise mezunu olmaları ve bu yönde KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları gereklidir. Başvurular ise, 02 Ocak 2018 tarihi ile 12 Ocak 2018 tarihleri arasında alınacaktır. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

TÜVASAŞ 19 Personel Alımı: TÜVASAŞ yayımladığı ilana göre bünyesine 19 kişilik boş kadro ile Makine Mühendisi 5 kişi, Elektrik Elektronik Mühendisi 6, Endüstri Mühendisi 2, Metalurji-Malzeme Mühendisi 2, Kimya Mühendisi 2 ve Yazılım Mühendisi olarak 2 kişi alacak. Adayların bu kadrolar için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular ise en geç 29 Aralık 2017 tarihine kadardır. Detaylı bilgi için Tıklayınız.

Muş İl Özel İdaresi KPSS 55 Puan ile 1 Ziraat Mühendisi alacak. Detaylar için Tıklayınız.

TÜSEB Lise mezunu 1 Engelli personel alacak. Detaylar için Tıklayınız.

TEMSAN 63 Sözleşmeli Personel Alımı: TEMSAN bünyesindeki personel eksikliği için farklı mühendislik kadrolarında toplamda 63 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

İETT 3 Ototbüs Şoförü Alımı: İETT bünyesindeki şoför eksikliğini karşılamak için Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olan 3 Otobüs Kaptanı ( Şoför ) alımı yapacak. Başvurular en geç 20 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir. Detaylı bilgi için Tıklayınız.

Çukurova Üniversitesi 38 Sözleşmeli Personel Alımı: Çukurova üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği için 38 kişilik boş kadro ile, 11 Sağlık Teknikeri, 1 Sağlık Fizikçisi ve 26 Hemşire olmak üzere toplamda 38 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular, en geç 25 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli 1 veteriner Hekim alacak. Detaylar için Tıklayınız.

İstanbul Teknik Üniversitesi 10 Büro Personeli Alımı Yapıyor. Detaylar için Tıklayınız.

Danıştay Başkanlığı 7 Destek Personeli Alımı: Danıştay bünyesindeki personel eksikliği için en az lise mezunu olan ve KPSSP94, KPSSP93 ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olan 7 Destek Personeli alacak. Detaylar için Tıklayınız.

TCDD 383 Personel Alımı: TCDD ve TCDD Taşımacılık bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda toplamda 383 kişilik boş kadro ile personel alacak. Buna göre TCDD Taşımacılık 88 ve TCDD 295 kişi alacak. Adaylardan KPSS 60 puan ve en az lise mezunu olmak şartları aranacaktır. Başvurular en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Karayolları Genel Müdürlüğü 16 Memur Alımı: Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı 16 kişilik boş kadro ile Ankara Merkezde, 5 İnşaat Mühendisi, 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi ve 1 Jeodeji ve Fotogrametri Mühendisi kadrosunda 1, İzmir'de 4 İnşaat Mühendisi ve Merkesinde 4 İnşaat mühendisi olmak üzere Ankara, İzmir ve Mersin illerinde toplamda 16 memur personel alımı yapılacaktır. Detaylı bilgi için Tıklayınız.

Türkiye Atom Enerjisi 9 kişilik kadro ile alım yapacak olup, Nükleer Enerji Mühendisliği 2, Makine Mühendisliği 1, İnşaat Mühendisliği 2, Endüstri Mühendisliği 2 ve Hukuk alanında 2 kişi olmak üzere alım yapılacak.Detaylar için Tıklayınız.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı 7 kişilik kadro ile 6 Uzman personel ve 1 İçdenetçi olmak üzere toplamda 7 personel alımı yapacak. Detaylar için Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü 31 Personel Alımı: EGM bünyesindeki personel eksikliği için 31 kişilik boş kadro ile farklı illerde personel alımı yapacak. Buna göre EGM adaylardan 2016 veya 2017 yılı KPSS puan şartı arayacaktır. Detaylar için Tıklayınız.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7 Personel Alımı: Orman ve Su işleri Bakanlığı  7 kişilik kadro ilei 1 Veri Tabanı Uzmanı, 1 Kıdemli CSB Yazılık Uzmanı, 4 Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 1 Mobil Uygulama geliştirme Uzmanu alınacaktır. Detaylar için Tıklayınız.

Dokuz Eylül üniversitesi 20 Personel Alımı: Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine 20 kişilik boş kadro ile Hemşire alımı yapacak. Adaylardan 2016 yılı KPSS puan şartı aranacak olup başvurular ise en geç 18 Aralık 2017 tarihine kadar alınacaktır. Detaylar için Tıklayınız.

Maliye Bakanlığı 5 Personel Alımı yapıyor. Detaylar için Tıklayınız.

Merkez Bankası 42 Personel alımı gerçekleştiriyor. KPSS'li KPSS'siz. Detaylar için Tıklayınız.

Denizli İhracatçılar Birliği 2 personel alacak. Detaylar için Tıklayınız.

TCDD Taşımacılık 9 Müfettiş yardımcısı alacak. Detaylar için Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim