Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edilen çok sayıda kamu personeli alım ilanlarına başvurular devam ediyor.

Milli savunma Bakanlığına sivil memur alımı olarak 523 mühendis alımı yapılacak. 60 KPSS ile yapılacak olan memur alımlarında son başvuru süresi yakın bir süre içerisinde tamamlanacak. Adaylardan başvurularını tamamlamayanlar için detayları yeniden aktarıyoruz.

MSB SİVİL MEMUR ALIMI;

MSB 2018 yılı sözleşmeli personel istihdamı ilanı 19 Kasım tarihinde açıklanmıştı. Son başvuru süresi ise 21 Aralık tarihinde tamamlanacak. Buna göre adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda 8. maddede belirtilen genel şartları taşımaları, 35 yaşını bitirmemiş olmaları, 01 Ocak 1983 sonrası doğumlu olmaları gerekmektedir. Adaylar 20 ilde görevlendirilecekler.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK!

Adaylar yalnızca bir kadro için tercih yapabilecekler. Mühendis olarak görevlendirilecek olan adayların; Fizik, Kimya, Makine, Metalurji, Elektrik, Endüstri, Çevre, Elektronik, Uçak, Bilgisayar, Mekatronik, Tekstil, Gemi İnşaat mühendisliği alanlarından mezun olmak gerekmektedir. başvuru yapan adaylar KPSS puan P3 puan türünden sıralamaya tabi tutulacak ve her unvan için mülakat sınavına 10 katı kadar aday mülakat sınavına çağırılacak. Mülakat sınavına giren adaylar en az 70 almaları gerekmektedir.

Başvuru sürecinde 21 Aralık 2018 saat 17.00’a kadar internet üzerinden online başvurular alınacak.

Detaylara erişmek için tıklayın

Diğer personel alımlarına erişmek için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim