Çardaklı Belediyese KPSS 55 puan ile 1 adet tahsildar memuru alımı yapacağını açıkladı. Başvurunun genel şartları şu şekilde: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu hakları mahrumiyeti bulunmamak, adli sicile uygun olmak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, görevine engel akıl hastalığı ve bedensel engel bulunmamak.

Başvurunun özel şartları ise şu şekilde oldu: İlan edilen tahsildar kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2016 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, en az 4 Yıllık Lisans Eğitimi veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak aranan özel şartlar arasında bulunuyor. Sınav 29 Temmuz da saat 10 da Çardaklı Belediyesi Meclis Salonunda sözlü sınav olarak yapılacak.

Belediye, başvurulardan KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında adayı sınava çağıracak. İş Talep Formu Kurum tarafından temin edilecek Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf, Giriş sınavına katılmak isteyenlerden istenilen belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri tasdik edilebilir. Bu belgeler adaylardan başvuru sırasında istenilecek. Başvurular şahsen veya posta yolu ile 13/08/2018 tarihinden 15/08/2018 Çarşamba günü saat 17.00 ye kadar mesai saatleri içerisinde kabul edilecek.