Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine bağlı kurumlar için ilanlar yayımlamaya devam ederken geçtiğimiz haftalarda Spor Genel Müdürlüğü için de ilan yayımlandı. Bu ilan ile 3 bin 200 (3200) spor memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre spor memuru alımları için başvurular halen devam etmekte olup BESYO mezunları ilanlara yoğun rağbet göstermektedir. Peki KPSS 50 puan şartı ile başvuruların yapıldığı 3 bin 200 memur alımında hangi pozisyonlar için atama yapılıyor, kimler başvuru yapabilir, aranan şartlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK KADROLAR NELERDİR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 3 bin 200 spor memuru alımı yapıyor. Peki alınacak kadrolar nelerdir? Buna göre  bin 800 Antrenör ve  bin 400 Spor Uzmanı (bin 50 Spor Eğitim Uzmanı, 98 Spor Psikoloğu, 111 Spor Fizyoterapisti, 52 Spor Beslenmecisi, 42’si Kadın ve 47’si Erkek, 89 Spor Masörü) olmak üzere toplam 3 bin 200 kişilik memur alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı duyurular bölümü aracılığı ile geçtiğimiz haftalarda 3 bin 200 kişilik memur alımı ilanı yayımlandı. Adaylar ilana nasıl başvuru yapacak? Buna göre 4 Haziran 2018 tarihine kadar adayların http://basvuru.gsb.gov.tr/ linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Bu linke girecek olan adaylar e-devlet kapısına yönlenecek olup buradan uygun olduğu pozisyon için başvurularını gerçekleştirebilecektir.

BİN 800 MEMUR ALIMI ŞARTLARI BURADA

BİN 400 MEMUR ALIMI ŞARTLARI BURADA

Editör: TE Bilisim