Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları başvuruları sürüyor. Ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde toplam 2 bin 780 kişilik memur alımı yapılıyor.

İşin Olsa ekibine ortaöğretim mezunu adayların başvuru yapması ve KPSS 2017/1 hakkında bilgi almak istemeleri sonucu bu haber oluşturulmuştur. Buna göre KPSS 2017/1 merkezi atamalarında toplam 244 kişilik ortaöğretim mezunu memur alınıyor. Peki hangi kadrolara alım yapılıyor ve detaylar nedir.

ALIM YAPILAN KADROLAR

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları kapsamında ortaöğretim mezunu toplam 244 memur alımı yapılıyor. Peki alım yapılan kadrolar nelerdir.

Bekçi
Teknisyen
Kaloriferci
Zabıta Memuru
İtfaiye Eri
Memur
Gassal
Veteriner Sağlık Teknisyeni
Hizmetli
Ölçü ve Ayar Memuru

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar dahilinde KPSS 2017/1 merkezi atamasında memur alımı yapılmaktadır. Peki hangi kurumlar alım yapıyor.

ALIM YAPAN KURUMLAR

BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Yukarıda belirtilen kurumlar başta çok sayıda farklı kamu kurumu alım yapmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların 3 Temmuz 2017 tarihine kadar ÖSYM'nin aday işlemleri sistemine girerek ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

ORTAÖĞRETİM KADROLARI İÇİN TIKLAYINIZ
ÖNLİSANS MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim