Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu kurumları açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Şu anda kamu kurumlarında en yüksek maaş alan personellerden bir tanesi bilişim personelleridir. Bilişim konusunda kendisini yetiştiren personel sayısı az olduğu için alınan bilişim personellerine çok yüksek maaşlar verilmektedir.

Buna göre KOSGEB'de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel ilanını yayımladı. Buna göre KOSGEB 8 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Alınacak olan bilişim personelleri 9 bin TL'den başlayan ve 14 bin TL'ye kadar yükselen maaş alacaktır.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: KOSGEB
Alınacak Branş: Bilişim Sektörü
Alınacak Personel Sayısı: 8
Son Başvuru Tarihi: 8 Ağustos

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

KOSGEB personel alımı hakkında ilan detayları yukarıda sunulmuştur. Buna göre bilişim sektörü için toplam 8 sözleşmeli personel alınacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacaktır.

kıdemli yazılım geliştirme uzmanı - 1 personel
yazılım geliştirme uzmanı - 5 personel
kıdemli ağ ve sistem yöneticisi - 1 personel
ağ ve sistem yöneticisi - 1 personel

BAŞVURULAR

KOSGEB'in 9 bin liradan başlayan ve 14 bin liraya kadar yükselen bilişim personeli alımı ilanına adaylar 8 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuru yapabilmektedir. KOSGEB bilişim personeli alımı için sözlü sınav ve uygulamalı mülakat yapılacaktır. Başarılı olan adaylar KOSGEB bünyesinde bilişim pozisyonlarında istihdam edecektir. Müracaat ve detaylar için adayların KOSGEB'in resmi internet sitesine girmesi gerekmektedir.

www.kosgeb.gov.tr
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ