Kamuya yönelik çok sayıda memur alım ilanı yayımlanmış durumda. Yayımlanan bu memur alımlarını tek bir haberde derleyerek sizlere ulaştırmaya çalışmıştık. Yayımladığımız habere ulaşmak ve memur alımlarının tamamına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Komutanlıklara ve belediyelere memur alımları

Devlet Personel Başkanlığında yayımlanan memur alımlarında Sahil Güvenlik Komutanlığına ve Ardeşen Belediyesine Memur alımı yapılacağı aktarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı ve Ardeşen Belediyesi memur alımlarına yönelik tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur alımı şartlar ve detaylar

Kadrolar

Bilgisayar Mühendisi

Uluslararası İlişkiler ve Andlaşmalar Uzmanı

Mali İşler Uzmanı

Performans ve Program Uzmanı

Gümrük İşlemleri Uzmanı

Personel İşlemleri Uzmanı

Grafiker

İstatistikçi kadrolarına yönelik alımlar yapılmaktadır. Başvuracak adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, ilgili meslek şartlarını taşıyor olmaları, KPSS puanlarının bulunması gibi detayla aranmaktadır.

İlanın tüm detaylarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ardeşen Belediyesi Zabıta Memuru alımı

Ekonomi,İktisat,İşletme,İşletme-Ekonomi,İstatistik,Uluslararası İşletmecilik,Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret,Muhasebe,Muhasebe ve Finans Yönetimi,Muhasebe ve Finansal Yönetim,Pazarlama,Yerel Yönetimler,Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye,Kamu Yönetimi,Siyaset Bilimi,Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi,Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler,Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birisinden mezun olan adaylar başvuru gerçekleştirebilirler. Yapılacak olan zabıta memuru alımlarında adayların KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Yayımlanan ilan hakkında daha fazla detaya ulaşmak ve başvurulara ilişkin bilgiler edinmek için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim