Ülkemizin en değerli üniversitelerinden bir tanesi olarak bilinen Kocaeli Üniversitesi diğer üniversiteler gibi açık pozisyonları için aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Kocaeli Üniversitesi memur ile personel alımı ilanları hazırlanarak Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurulmaktadır.

Buna göre geçtiğimiz günlerde Kocaeli Üniversitesi tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı duyuruldu ve Kocaeli Üniversitesinin 107 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak Kocaeli Üniversitesi 107 memur alımı hakkında tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Kocaeli Üniversitesi yayımladığı iş ilanları ile toplam 107 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki memur alımı detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olması gerekmekte olup Kamu Personeli Seçme Sınavına da girmiş olması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarında mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmaları şartları da aranmaktadır. Peki pozisyonlar ile başvuru bilgileri nedir?

POZİSYONLAR ile BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?

Kocaeli Üniversitesi 107 memur alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre yayımlanan ilan da Lisans mezunu 53 ve meslek lisesi mezunu 34 sözleşmeli personel, 1 Diyetisyen, 1 Sağlık Fizikçisi, 10 Büro Personeli ve 8 Diğer Sağlık personeli olmak üzere toplam 107 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvurusunu yapmak isteyen adayların 14 Şubat 2018 tarihine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ şahsen ya da posta yolu ile başvurularını tamamlaması gerekiyor.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim