Ülkemizin önemli kurumları arasında yer alan ve aralıklarla personel alımları gerçekleştirmekte olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için personel alımı yapıyor. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanarak ilan yayımlanması için Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR'a gönderilmektedir.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden kabul edilen başvurulara bakıldığında ilgili kurumun açık pozisyonlar için toplam 40 kişilik memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için kaç kişilik personel alımı yapılıyor.

ARANACAK ŞARTLAR

Tekirdağ ilinde bulunan Ulusal Deniz Emniyeti Merkezi (UDEM) istihdam etmek üzere, 5 Büro Personeli ( Memur ), 1 Makine Teknikeri, 1 İnşaat Teknikeri, 2 Elektrik Teknikeri, 1 Bilgisayar Teknikeri, Deniz Trafik Operatörü ( Memur ) pozisyonunda 15 İstanbul ve 5 Çanakkel ilinde, Bilişim Teknolojileri Dairesi Başkanlığına 1 Bilgisayar Mühendisi, Tekirdağ'da 1 Gemi Makineri İşletme Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 2 Kimya Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi, Lisans mezunu 2 Büro Personeli ( memur ), İstanbul'da 2 Gemi İnşaat Mühendisi olmak üzere toplam 40 kişilik memur ataması yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Yukarıda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün 40 kişilik memur alımına ilişkin tüm pozisyonlar verilmiştir. Peki adayla başvurularını nasıl yapacak. Buna göre adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve müracaatlarını 2 Kasım 2017 tarihi mesai saatlerine kadar İŞKUR'a yapması gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ ve BAŞVURULARI BURADAN YAPABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim