Geçtiğimiz günlerde olağanüstü hal durumundan dolayı çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler kamuoyuna duyuruldu. Pek çok kamu kurumuna kadro açıldığı bu bildiride 2 yeni ilçenin kurulduğu ve bu ilçelerde ki ihtiyaçlar için 490 kişilik kadro açıldığı görüldü. Aksaray Sultanhanı ve Artvin Kemalpaşa ilçe oldu. Peki bu kadrolar için alımlar ne zaman yapılacak.

İlgili karar olağanüstü hal durumundan dolayı yapıldı ve bölgede açılacak olan kamu kurumlarına toplam 490 kişilik memur alımı kadrosu ihdas edildi. Peki bu kadrolara alımlar ne zaman, nasıl ve hangi pozisyonlar için yapılacak.

KURUMLARA İHDAS EDİLEN KADROLAR

Bekçi Alımı Kadrosu ve Detaylarını Bu Haberimizden Öğrenebilirsiniz

İçişleri Bakanlığı ve Hudut, Sahil Sağlık Müdürlüğü 413 Memur Alımı Burada

Emniyet Genel Müdürlüğü 20 Bin Polis Alımını Bu Haberimizden Öğrenin

Adalet Bakanlığı 6 Bin Personel Alımı Detayları Bu Haberimizdedir

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı 88 Memur Ataması Bu Haberimizde

Önlisans Mezunu POMEM Başvuruları Açıldı Haberi Buradadır

Sağlık Bakanlığı ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 90 Memur Ataması Haberi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı 64 Memur Ataması

Yukarıda 490 kişilik alım da dahil olmak üzere tüm kamu kurumlarına KHK ile ihdas edilen kadrolar hakkında bilgi verilmiştir.

ATAMALAR NASIL YAPILACAK

KHK ile 2 yeni ilçe kuruldu peki bu ilçeler için atamalar nasıl yapılacak? Bu konu hakkında detaylı bilgiyi öğrenmek için aşağıdaki linki takip ederek detayları öğrenebilirsiniz.

2 Yeni Kurulan İlçe İçin Memur Atamaları Nasıl Yapılacak?