İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulan ilan da lisans ve önlisans mezunu memur alımı yapılacağı duyurulmuştu. Buna göre başvurular başladı.

Kaymakamlıklarda, il ve ilçe nüfus dairelerinde görev yapacak üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun lmuş toplam 928 kişilik büro memuru alımı yapılıyor. Başvurular 15 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başlamış olup adayların 22 Mayıs 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki lisans mezunu 928 büro memuru alımında aranan şartlar nedir ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: İçişleri Bakanlığı
Alınacak Pozisyon: Büro Memuru
Son Başvuru: 22 Mayıs
KPSS Şartı: 60 ve üzeri

ARANAN ŞARTLAR


İçişleri Bakanlığı 928 kişilik kaymakamlıklarda, il ve ilçe nüfus dairelerinde görev yapacak büro memuru alımına 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde belirtilen şartları taşımaları, en az önlisans mezunu olmak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, 2016 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak şartına sahip olan adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

BAŞVURULAR

İçişleri Bakanlığı lisans mezunu 928 büro memuru alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linklr aracılığı ile müracaatlarını 22 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

İLAN VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ
NÜFUS MEMURU MAAŞI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim