Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) her sene ihtiyaçları doğrultusunda memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup alım ilanlarına Maliye Bakanlığının onayı verilmesinden sonra kamuoyuna duyurunun yapıldığı bilinmektedir.

Geçtiğimiz sene Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 640 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirmişti ancak alımlar sadece lisans ve ön lisans mezuniyeti seviyesinde yapılmıştı. Bu sebepten dolayı ortaöğretim yani lise mezunu adayları hiçbir kadroya yerleşememiş ve diğer alımlar da lise mezunu adayların da alımı yapılmasını talep etmekteydi. Geçtiğimiz sene Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)'nin 640 memur alımı daha yapması bekleniyordu fakat düşünüldüğü gibi olmadı.

640 MEMUR ALIMI YAPILABİLİR

Geçtiğimiz sene alımın yapılması beklenirken Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından ilan yayımlanmadı ve büyük bir ihtimal ile 640 memur alımı bu sene içerisinde yapılacak. Peki alımlar yapılırsa hangi pozisyonlar için yapılacak buna göre alımlar yine her zaman olduğu gibi mühendis, teknisyen, tekniker, büro memuru, şehir planlayıcı ve mimar gibi kadrolar için yapılması bekleniyor. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIM NE ZAMAN YAPILACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)'nin bu sene 640 memur alımı yapması beklenmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Malesef tarih hakkında her hangi bir bilgi ya da açıklama bulunmamaktadır. Bu sebepten dolayı yakın zamanda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından ya da Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)'den konu hakkında açıklama gelmesi beklenmektedir.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim